Veiligheid in uw bedrijfswagen

Zowel voor bestuurder als voor lading!

Heeft u er wel eens bij stil gestaan wat er met de bedrijfswageninrichting gebeurt wanneer het voertuig betrokken raakt bij een ongeval? Bekijk de video hiernaast en ervaar het verschil tussen bijv. een zware, houten inrichting en een lichtgewicht Aluca inrichting. 

Wanneer een voertuig botst met een snelheid van bijv. 80 km/uur, ontstaan er enorme krachten op de bedrijfswageninrichting. Als die inrichting erg zwaar is, en niet deugdelijk is ingebouwd, kunnen de gevolgen dramatisch zijn. 

Garantietermijn: 8 jaar!

Veelal langer dan uw leasetermijn

U bent druk met de planning en de uitvoering van de werkzaamheden binnen uw bedrijf. Daar wilt u zich zoveel mogelijk op concentreren. Materieel, gereedschappen en producten waarmee u werkt, moeten dus gewoon goed voor elkaar zijn. Een geruststellend idee dat u zich over de inrichting van uw servicebus of bedrijfswagen geen zorgen hoeft te maken. Want door de uitstekende kwaliteit van Aluca is het voor de fabrikant geen enkel probleem om maar liefst 8 jaar garantie op de bedrijfswageninrichting te geven. Vergeleken met de garantietermijn bij andere merken (1 - 3 jaar) bent u met Aluca dus veruit het beste af!

Deze garantietermijn is veelal langer dan de leasetermijn van uw bedrijfswagen. Hierdoor kunt u onze bedrijfswageninrichting zonder problemen overbouwen in uw volgende bedrijfswagen. Hoeft u daar dus niet meer over na te denken. En kunt u zich richten op wat voor u echt belangrijk is: ondernemen.

aluminium uitstekend recyclebaar

aluminium uitstekend recyclebaar

ALUCA en duurzaamheid

Draagt bij aan verlaging van de total cost of ownership

Aluca maakt al 20 jaar lang al haar bedrijfswageninrichting uit 100% aluminium. De keuze voor dit materiaal is zeer bewust. Aluminium is namelijk net zo sterk als staal, maar heeft het grote voordeel dat het lichtgewicht is!

Dat heeft voor u de volgende voordelen:

  • Lichtgewicht, dus meer resterend laadvermogen
  • Lichtgewicht, dus minder slijtage aan het voertuig
  • Lichtgewicht,dus lager brandstofverbruik
  • Lichtgewicht, dus minder CO2 uitstoot
  • Lichtgewicht, dus betere wegligging

Een ander groot voordeel van de keuze voor aluminium, is het feit dat het materiaal zeer duurzaam is. Benieuwd welke voordelen dat heeft voor uw bedrijfswagen (park)? Lees hier verder!

 

Lees meer

Made-in-Germany

Duits kwaliteitsproduct!

Aluca Bedrijfswageninrichting wordt geproduceerd in Duitsland. Veel Duitse producten staan bekend om hun degelijkheid, betrouwbaarheid en hoge kwaliteitsniveau. Aluca is hierop geen uitzondering.  

Het productieproces, uitgevoerd door vakkundig geschoolde medewerkers, verloopt volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Na de strenge eindcontroles wacht de producten een strak uitleveringsschema, op weg naar tevreden klanten.

Aluca: getest en goedgekeurd

Een veilig gevoel!

Aluca Bedrijfswageninrichting mag het merkteken "Geprüfte Sicherheit" dragen. Dit merkteken wordt pas afgegeven nadat een onafhankelijke instantie, in dit geval TÜV, het product aan strenge veiligheidstests (volgens de ECE44 richtlijnen) heeft onderworpen. 

En onze geautoriseerde inbouwpartners bouwen de Aluca Bedrijfswageninrichting in op de juiste, voorgeschreven en geteste wijze. Een veilig gevoel!