Profiteer nu van onze nazomerse VakantieDeals!

En laat een nazomers goed investeringsvoorstel maken!

De herfst is alweer in aantocht, maar wij houden het nazomergevoel nog even voor je vast. Hoe? Met onze speciale Najaar VakantieDeals. We ontwerpen de ideale inrichting voor je bedrijfswagen zodat jij straks de beschikking hebt over een professionele, lichtgewicht werkplaats. Profiteer er nu van!

Klik hier om de VakantieDeals te bekijken of neem direct contact op met één van onze dealers om je voordeel uit te laten rekenen. Klik hier voor het overzicht van onze dealers. Je kunt ook je contactgegevens achterlaten in het contactformulier, dan nemen wij contact op. Geldig tot en met 31 oktober 2017.

Vriendenprijsweken

Slimme investering: Aluca inrichting tijdens de Vriendenprijsweken!

De Volkswagen Bedrijfdswagens Vriendenprijsweken zijn vanaf 6 september t/m 5 november actief, inmiddels alweer voor de 10e keer! Een slimme investering voor de aanschaf van een bedrijfswagen, maar dat niet alleen. Nu nog aantrekkelijker met een van de Aluca bedrijfswageninrichting actiepakketten. Bekijk de Aluca Deals tijdens de Vriendenprijsweken en maak jouw slimme investering compleet!

Aluca zomeractie 2017

Profiteer van de Aluca VakantieDeals!

Per 10 juli start de Aluca zomeractie. Gedurende een periode van 2 maanden heb je de kans om van je vakantie de beste investering ooit te maken! Want we hebben nu fantastische, zomerse VakantieDeals voor je. Terwijl jij geniet van je dik verdiende vakantie, ontwerpen wij de ideale inrichting voor je bedrijfswagen. Met een Aluca bedrijfswageninrichting maken wij van je bedrijfswagen een professionele lichtgewicht werkplaats. 

Als slimme ondernemers denken in rendement. Reken maar eens mee: een gemiddelde Aluca basisinrichting kost 2.500 euro en gaat minimaal 8 jaar mee. Dat is nog geen 1,40 per werkdag. Voor dat bedrag maak je elke dag een professionele indruk bij je klanten én bespaar je aantoonbaar tijd en dus geld omdat je efficiënter werkt.

1.40 euro p/d = professionele uitstraling + efficiënter werken + tijd besparen

Aluca gebruikt aluminium als basismateriaal, dit staat garant voor een professionele, duurzaam ingerichte bedrijfswagen van topkwaliteit dat jarenlang meegaat. Het is zelfs over te zetten naar je nieuwe bedrijfswagen.

Maak nu direct een afspraak met de Aluca-dealer

Maak nu meteen een afspraak, dan ontwerpen wij een inrichting op maat en ontvang je een speciaal zomers investeringsaanbod. Bovendien krijg je een zonnig zomercadeau: een strandlaken of strandbal. Maak zo van deze vakantie je beste investering ooit!

Aluca, je bedrijfswagen verdient het.

Lees meer

Zwaargewicht in lichtgewicht met verlengde garantie

Met 5 jaar garantie was Aluca al uniek op de Nederlandse markt van bedrijfswageninrichtingen. Overtuigd van de kwaliteit van haar eigen producten verlengt Aluca deze termijn naar acht jaar. U kunt de inrichting van uw voertuig met een gerust hart overzetten in een volgend voertuig.

Hofstede Bedrijfswagenmodificatie

nieuwe partner in de regio Barneveld

NIEUW PARTNERSHIP (24 april 2016) - Deze week mochten we in ons Aluca netwerk een nieuwe partner verwelkomen. Met Hofstede Bedrijsfwagenmodificatie kunnen wij onze klanten in de regio Barneveld optimaal bedienen.

Hofstede Bedrijfswageninrichting is een jong en zeer ambiteus bedrijf, opgericht door een voormalig medewerker van Aluca Nederland, Dénis Hofstede. Kennis van de producten en klantbehoeften komen zo perfect samen. Uw wensen zullen dan ook tot in detail worden uitgewerkt in een voorstel op maat.

Voor meer informatie en contactgegevens kunt u terecht op de website van Hofstede Bedrijfswagenmodificatie:

http://www.bedrijfswagenmodificatie.nl/

Lees meer

Brover Bedrijfswageninrichting

nieuwe partner binnen netwerk Aluca Nederland

NIEUW PARTNERSHIP (12 februari 2016) - Met trots verwelkomt ModiForce, importeur van o.a. Aluca in Nederland en België, Brover Bedrijfswageninrichting bij de Aluca familie. Per februari 2016 is Broverpartner van Aluca lichtgewicht bedrijfswageninrichtingen in Nederland.

Beide partijen streven naar kwaliteit en maatwerk om de perfecte mobiele werkplek in te richten. Hiermee is het Brabantse Brover een waardevolle aanvulling binnen het Aluca netwerk. De keuze voor het A-merk Aluca is niet meer dan logisch. "We hebben gekozen voor Aluca vanwege de uitbreiding van ons assortiment op het gebied van lichtgewicht bedrijfswageninrichtingen, hierdoor kunnen wij turnkey inbouwoplossingen bieden aan al onze eindklanten. Ongeacht het een grote vloot aan voertuigen of een zzp'er met één auto betreft", zegt Frank Verkuijlen, directeur van Brover.

Aluca biedt een compleet systeem voor aluminium bedrijfswageninrichting, waarbij duurzaamheid één van de focuspunten is. De inrichting met een lange levensduur draagt daar aan bij. Bovendien is het flexibel in te bouwen en over te zetten in nieuwe voertuigen.

Voordelen van de lichtgewicht bedrijfswageninrichting:
- Minder brandstofverbruik en minder CO2-uitstoot
- Minder slijtage aan het voertuig
- Betere wegligging
- Meer resterend laadvermogen

Voor meer informatie over Aluca Aluminium Bedrijfswageninrichtingen, kijk op de website www.aluca.nl of www.brover.nl.

Lees meer

Aluca op VSK Beurs

Dé beurs voor de installatiebranche

(8 fabruari 2016) Van 2 tot en met 4 februari was in de Jaarbeurs in Utrecht de VSK beurs. Deze beurs richt zich op de installatiebranche in Nederland. Aluca was hier aanwezig met een eigen stand.

Op de stand toonde Aluca haar onderlandensysteem in een Mercedes-Benz Citan. Deze onderladen zijn bij uitstek geschikt voor de installateur. Doordat alle opbergruimte is verwerkt in ladan op de vloer van de auto blijft er een grote ruimte over voor groot materiaal. Zo zijn gereedschappen, klein materiaal én grote objecten goed te vervoeren naar lokatie waar gewerkt gaat worden.

Naast de Citan met de onderladen toonde Aluca in een Volkswagen Crafter de flexibel in te richten kastenwanden van Aluca Systems. Deze crafter was ook voorzien van Whelen 3 Inch Round binnenverlichting, die door haar platte ontwerp vrijwel wegvalt in het plafond van de auto.

Lees meer