8 Jaar garantie

Gegarandeerde kwaliteit en lange levensduur

Met vijf jaar garantie was Aluca al uniek op de Nederlandse markt van bedrijfswageninrichtingen. Daar doen we nog een schepje bovenop. Samen met onze Duitse fabrikant Aluca GmbH verlengen wij de garantie naar acht jaar. Lange levensduur door sterke en slijtvaste materialen; daar geloven wij in. Dan is een bijpassende garantietermijn niet meer dan normaal.

Met het verlengen van de garantie verzekeren wij u dat u de Aluca bedrijfswageninrichting met een gerust hart over kunt zetten in uw volgende voertuig. Afhankelijk van het moment van vervangen van uw voertuig blijft u zo nog een aantal jaren genieten van onze garantie. Kapotte delen - door normaal gebruik - worden door uw dealer gerepareerd of vervangen, zonder discussie. Ongeacht de inzet van uw voertuigen.

Deze garantie wordt ten volle ondersteund door zowel Aluca Nederland als Aluca GmbH. U zult dus als klant nooit de dupe worden van discussies tussen importeur en fabriek. De verlengde garantie zal gelden voor alle na 1 juli 2016 aangeschafte Aluca bedrijfswageninrichtingen die zijn ingebouwd door één van onze officiële dealers. U kunt zich dan ook bij uw dealer melden als u problemen ondervindt met uw inrichting.

Lees meer

Vraag uw dealer

Wilt u weten wat Aluca met acht jaar garantie kan betekenen voor uw wagenpark? Neem dan direct contact op met de dealer bij u in de buurt. U vind een overzicht van alle dealers met contactgegens via onderstaande link. De keuze van dealer en de manier van contact opnemen staat u vrij, geen verplichte formulieren.

Klik hier voor een overzicht van alle dealers

Zwaargewicht in lichtgewicht

Op een duurzame weg de toekomst in

Naast sterk en slijtvast gelooft Aluca ook in lichtgewicht bij de keuze van materialen. Een lange levensduur en laag gewicht dragen positief bij aan uw bedrijfsvoering. Zo helpen wij u duurzaam ondernemen. Daarin willen wij de beste zijn. Kwaliteit, slijtage en gewicht zijn de belangrijkste aspecten bij het ontwerpen en ontwikkelen van onze producten. Daar tornen wij niet aan.

Invloed op laadvermogen
Een laag gewicht van uw bedrijfswageninrichting kan op twee manieren voordeel opleveren. Enerzijds kunt u kiezen om het gewicht van uw voertuig blijvend te verlagen. Dit zorgt voor minder brandstofverbruik en slijtage van uw voertuig. Anderzijds neemt het laadvermogen van uw auto toe waardoor u meer materialen mee kunt nemen. U kunt dus bewust kiezen waar uw voordeel ligt.

Aandacht voor milieu en omgeving
Door gebruik van lichtgewicht alumunium en een lange leversduur draagt Aluca bij aan het verminderen van uw zogeheten "carbon foot print". Deze term laat zich moeilijk naar het Nederlands vertalen maar betekent zoveel als de totale belasting die u met uw bedrijf heeft op het milieu. Daarbij wordt uw belasting opgeteld bij dat van uw leveranciers.

De invloed van lichtgewicht laat zich makkelijk vertalen: minder brandstofverbruik. De invloed van aluminium en lange levensduur laten zich lastiger uitleggen. Kort gezegd komt het erop op neer dat lange levensduur zorgt voor minder productie. En als men dan toch produceert kies dan voor materialen die zich relatief eenvoudig laten hergebruiken, zoals aluminuim. Op deze manier dragen wij ook aan de bron van onze producten bij aan uw belasting op het milieu en omgeving.

 

Lees meer

Productcatalogus

Voor een volledig overzicht van onze producten kunt u rechts onze catalogus downloaden. U kunt ook kijken in de online product catalogus door in het menu linksboven op "Productcatalogus" te klikken.

Neem contact op met Aluca Nederland

ERROR MESSAGE