VW Caddy Maxi wordt veterinaire praktijkauto

Julia Ridder met mobiele dierenartsenpraktijk

Volkswagen Caddy wordt veterinaire praktijkauto!

Het Aluca onderladensysteem praktische oplossing voor dierenartsen

Julia Ridder van MijnPaardenarts was op zoek naar een mogelijkheid om haar bedrijfswagen (een VW Caddy Maxi) zo in te richten dat behandeling van paarden op stal mogelijk zou worden.

Het verrichten van kreupelheidonderzoek, het maken van röntgenfoto’s of een peesscan voert zij het liefst bij het paard op stal uit. Vaak is het immers lastig om een paard naar een kliniek te krijgen; vervoer zorgt bij het dier voor stress en voor de eigenaar is het lastig te regelen en erg tijdrovend. Een “mobiele kliniek” is dan een uitkomst! 

 

Julia Ridder over haar mobiele dierenartsenpraktijk

met het Aluca Dimension2 onderladensysteem

Julia: “Het mooie van het Aluca onderladensysteem is dat het zo flexibel in te delen is. Soms heb ik op een dag kostbare spullen nodig zoals röntgen- of scanapparatuur. Maar wanneer ik dat niet nodig heb, laat ik die koffers liever thuis. De indeling van de laden is dan eenvoudig aan te passen aan andere spullen die ook weer netjes vastgezet kunnen worden.

Dus geen rammelende koffers of schuivende lading onderweg! Het systeem is bovendien erg licht, omdat het van aluminium is gemaakt. Hierdoor wordt de auto niet onnodig zwaar en blijft hij goed op de weg liggen. De lades zijn volledig uittrekbaar waardoor de spullen die erin liggen, eenvoudig uitneembaar zijn.”