Laad- en bergruimte nodig?

Waar kiest u voor in uw auto?

Weet ú waar u voor moet kiezen bij het inrichten van uw bedrijfswagen? Gaat u voor maximale opbergruimte voor gereedschap en klein materiaal of gaat u voor maximale laadruimte voor grotere objecten? Als installateur zult u regelmatig met beide op pad zijn. De pomp, airconditioning unit of motor die u gaat installeren, maar ook het gereedschap en de materialen die u nodig heeft om deze klus te klaren.

Aluca Dimension2

Kiezen hoeft niet meer

Met traditionele kastenwanden loopt u tegen het probleem aan, dat als u groot materiaal in de wagen plaatst, de kasten en laden moeilijk toegankelijk zijn. Het Dimension2 ladensysteem van Aluca lost dit probleem op. Onder de laadvloer beschikt u over veel opbergruimte, terwijl de ruimte op de laadvloer volledig beschikbaar blijft voor de te installeren objecten.

Slim combineren

Met laden en kasten

U kunt de gehele bodem van uw bedrijfswagen gebruiken voor onderladen, maar uiteraard ook een deel daarvan. Zo zijn de onderladen slim te combineren met een compartiment voor bijvoorbeeld pijpen en buizen. Bovenop de laadvloer houdt u dan een ruimte over zonder losliggend materiaal. Op de laadvloer kunt u uiteraard ook Aluca System kastenwanden plaatsen voor nóg meer opbergruimte.

Eigenschappen

De onderladen zijn verkrijgbaar in diverse hoogtematen. Afhankelijk van de uitvoering kunnen de laden tot maximaal 80kg beladen worden. De laden zijn te voorzien van alle accessoires zoals u die ook kunt toepassen in de Aluca System kastenwanden. 

Productoverzicht

Voor een overzicht van de beschikbare laden kunt u onze online catalogus raadplegen:
Productcatalogus Aluca Dimension2