Klantervaringen

Aluca in de praktijk

Aluca is trots op haar hoogwaardige, lichtgewicht producten. Maar hoe ervaren onze klanten de bedrijfswageninrichting in de praktijk? Hier een greep uit de reviews van onze klanten; zij vertellen over hun ervaringen in de praktijk met de Aluca producten. Regelmatig zullen wij hier nieuwe klantervaringen publiceren.

Wilt u ook uw ervaringen met de producten van Aluca delen? Neem hiervoor contact op of stuur uw e-mail aan verkoop@aluca.nl

wagenpark Nilfisk Advance B.V. - Almere

Nilfisk bedrijfswagenpark ingericht met ALUCA bedrijfswageninrichting

Wagenpark Nilfisk Advance B.V.

26 servicebussen ingericht met Aluca

Al bijna 20 jaar wordt het wagenpark van Nilfisk Advance professioneel ingericht met Aluca. Wat is nu precies de reden waarom Nillfisk al zo'n lange tijd kiest voor deze lichtgewicht bedrijfswageninrichting?

Bekijk hier de video waarin Servicemanager Marc Soetens en service monteur Joop Gros vertellen over de keuze voor Aluca.

 

 

Gerko Roekevisch

Gerko Roekevisch van Almat

Mechanisatiebedrijf Almat uit Laren (Gld)

kwamen via hun inbouwpartner Isfordink uit bij Aluca

Efficiënt werkende monteurs in keurig geordende servicebussen: dat scheelt tijd!
Bekijk hier het hele verhaal.

auto apotheek

mobiele praktijk paardenarts

Julia Ridder van MijnPaardenarts.nl

Alles bij de hand in een mobiele dierenartsenpraktijk

Julia Ridder is erkend paardendierenarts. Om haar werk optimaal te kunnen uitvoeren, is het belangrijk dat zij de patienten in hun "thuisomgeving" (dus op stal) kan behandelen. Een tot mobiele dierenartsenpraktijk ingerichte Caddy Maxi is hierbij een perfect hulpmiddel, Efficient en flexibel ingericht met Aluca onderladen!

Bekijk meer!