System Aluca

Aluca bedrijfswageninrichting is een compleet inrichtingssysteem met een modulaire opbouw. Bij het ontwerpen van een inrichting gaan we uit van een aantal vaste elementen die in vele mogelijke afmetingen en uitvoeringen beschikbaar zijn. Zo kunnen we eindeloos veel combinaties maken, en is voor elk voertuig de meest optimale inrichting haalbaar. Dus ook voor uw bedrijfswagen!

Kijk snel verder hoe System Aluca is opgebouwd!

 

Aluca kant-en-klare modules

Direct in te bouwen

Naast maatwerk bedrijfswageninrichtingen heeft Aluca een zeer uitgebreid assortiment kant-en-klare inbouwmodules. Geschikt voor vrijwel alle merken bedrijfswagens, voorgemonteerd dus direct in te bouwen en in heel veel variaties. Zo maakt u van uw bedrijfswagen in mum van tijd een goed georganiseerd servicevoertuig!

Lees meer over de Alcua kant-en-klare modules!

Aluca Dimension2 onderladensysteem

Slim, overzichtelijk en veilig opgeborgen

Een vrije laadvloer en toch maximale bergruimte voor gereedschap, onderdelen en verbruiksmaterialen. Realiseer deze unieke combinatie met het slimme Aluca onderladensysteem. De onderladen zijn leverbaar in meerdere breedte-, hoogte- en lengtematen (max lengte tot wel 1640 mm!). Net als System Aluca en de kant-en-klare modules, zijn ook de onderladen gemaakt van 100% aluminium, dus lichtgewicht!

Nog meer voordelen weten? Klik snel verder!

Aluca BOXXen opbergkoffers

Perfecte aanvulling op de bedrijfswageninrichting!

Handig! Een complete serie kunststof opbergkoffers om al uw gereedschap en onderdelen netjes, overzichtelijk en veilig op te bergen in de Aluca bedrijfswageninrichting. Uiteraard ook lichtgewicht en duurzaam, zoals u van Aluca gewend bent. 

Voor elke klus de juiste opbergmogelijkheid. Maak snel uw keuze!